Het lichaam in perspectief

Lezende vrouw van Picasso

HET LICHAAM IN PERSPECTIEF. Waarin is ons lichaam meer dan een ding? Deze vraag zal op drie verschillende manieren worden belicht tijdens de studiedag op 12 november georganiseerd door de C.G.Jung Vereniging Nederland – IVAP. Liesbeth Woertman neemt ons mee in de psychologie van het uiterlijk en presenteert haar nieuwste boek Wie ben ik als niemand kijkt? Ingrid Baart laat ons kennismaken met Authentic Movement, een methode met wortels in actieve imaginatie, dans-bewegingstherapie, somatisch werk en mystieke studies. En de lezing van Punita Miranda gaat over de interactie tussen lichaam en geest.

Welkom op 12 november bij Antropia, Driebergen-Zeist. Meer informatie op https://jung-ivap.nl Ik verwacht er zelf ook weer van te leren.

Het lijkt een mooi afwisselend programma van hoofd en hart en beweging. U hoeft geen Jungiaan te zijn om deel te nemen. Iedereen kan zich aanmelden en u betaalt 45 euro voor de dag in Atropia te Driebergen.

Vrijdag 4 november ben ik bij boekhandel Blokker in Heemstede waar ik vanaf 15.30 geinterviewd wordt over Wie ben ik als niemand kijkt. Altijd spannend welke invalshoek er wordt gekozen. Er is zeker ook ruimte voor het publiek om vragen te stellen.

Beide activiteiten staan ook vermeld in mijn agenda, bovenin de homepage van mijn website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × een =