En opnieuw Boek van de Maand

Naast dat mijn boek Wie ben ik als niemand kijkt, boek van de maand is bij Psychologie Magazine, is het non fictie boek van de maand bij Savannah Bay in Utrecht. Het leuke is dat andere mensen me hierop wijzen, waarvoor grote dank. Er gebeurt zoveel op dit moment met het boek en haar ontvangst dat ik het amper bij kan houden en dan is het heerlijk om zo’n foto als bovenstaande te mogen ontvangen.

De verzoeken om ergens aan mee te werken, geinterviewd te worden of een podcast in te spreken zijn te talrijk om overal ja op te zeggen. Wel verheug ik me op de komende maanden om twee keer per maand ergens een lezing te geven of publiekelijk geinterviewd te worden om daarna met de zaal in gesprek te gaan. Kijk voor data in de agenda. Ik probeer die zo actueel mogelijk te houden.

Diep dankbaar ben ik voor de prachtige woorden van herkenning die ik van vele mensen mocht ontvangen. De waardering en complimenten komen echt bij me binnen en worden met open armen ontvangen. Toen ik jonger was, vond ik complimenten krijgen heel lastig. Ik draaide dan een beetje weg en mompelde wat en praten er snel overheen of ik zei dat het niets voorstelde. Maar ik heb me ook op dit vlak ontwikkeld en probeer in alle openheid een compliment echt te horen en te ontvangen. De afgelopen week was wat complimenten ontvangen een masterclass!

Ik ben nu even op Texel om te slapen, te rusten, langs het strand te wandelen, patat te eten en samen te zijn met Barend om vanaf volgende week weer verder te gaan met schrijven en andere activiteiten. Het leven kunnen ontvangen in plaats van grijpen is een heerlijke manier van leven en op dit moment lukt dat wonderwel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × vier =