Vriendschapverzoek van Jimi Hendrix

Jimi

Mensen die moeite hebben met het spel der verleiding kan ik van harte aanraden een keer carnaval te vieren in het mooie Brabant. De hoeveelheden bier die dan gedronken worden, maken het versieren net een stukje makkelijker. Maar een goed kostuum kan je kansen op de liefdesmarkt ook aanzienlijk verhogen. Dat ondervond ik vorig jaar. Ik liep met mijn vriendinnen op straat, verkleed als aardbeien zebra’s en pizza’s. In de deuropening van een propvol café zag ik opeens de perfecte man. Het was Jimi Hendrix.

Jimi Hendrix met rood haar

Een afrokapsel, getinte huid, jaren-zestig-kleding en donkere ogen. Ik was op slag verliefd en heb de hele avond met hem doorgebracht. De volgende morgen opende ik zoals een moderne burger betaamt meteen Facebook: 1 nieuw vriendschapsverzoek. Het was van Jimi Hendrix. Een kijkje op zijn Facebookpagina leerde mij dat Jimi Hendrix toch niet zo Jimi Hendrix was als ik dacht. Hij heette Michiel van de Hoogaarden, had vettig rood haar, kleine oogjes en een vrij pokdalige huid. Heel oppervlakkig natuurlijk, maar de liefde bekoelde toch wat.

En nog oppervlakkiger, ik heb zijn vriendschapsverzoek niet eens geaccepteerd. Een keer in de zoveel tijd word ik nog geconfronteerd met Jimi alias Michiel. Vanuit de lijst onbeantwoorde vriendschapsverzoeken grijnst zijn profielfoto mij toe. Misschien kom ik hem deze carnaval wel weer tegen, uitgedost als een ander idool. Grote kans dat ik weer voor hem val.

 

Door: Maartje Witlox 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien + 1 =