Moeten BN’ers iets kunnen?

Patricia Paay

Patricia Paay

Mensen die veel in de media verschijnen, zijn niet vies zijn van cosmetische ingrepen. Zij verdienen immers hun geld met hun uiterlijk. Ik heb het over modellen, acteurs en presentatrices. Maar waar zijn die zogenaamde bekende Nederlanders anno 2012 bekend om?

Zijn ze bekend omdat we ze zo vaak zien? Wat kunnen ze? Wat is hun gave, hun talent? Nog niet zo lang geleden was iemand een bekende Nederlander vanwege zijn prestaties, zijn bijzondere kwaliteiten. Nu lijkt het onbelangrijk waarom men ‘Bekend’ is. Later als ik groot ben, wil ik beroemd worden.

Wat een leegheid. Sommigen hebben het geluk om ergens in uit te blinken. En soms, worden we daar beroemd mee. Dat is een mogelijk effect van je inspanning, maar zou geen doel op zich moeten zijn.

Neemt cosmetische chirurgie een vlucht, omdat het bestaan van -bekende- mensen steeds leger en betekenislozer wordt? Als het innerlijk er nauwelijks toe doet, kun je immers alleen nog aan je uiterlijk belang hechten.

 

Door: Liesbeth Woertman.

Bron Foto.

2 gedachten over “Moeten BN’ers iets kunnen?

  1. En dat sleutelen aan het uiterlijk brengt risico’s met zich mee.
    Zoals te lezen staat op de website Meldpunt Klachten Siliconen

  2. Het draait tegenwoordig alleen maar om het uiterlijk. Aan de ene kant ook wel logisch want je kijk normaliter liever naar een knap iemand dan een minder knap iemand. Het gebruik van botox en haartransplantaties zijn niet meer weg te denken bij de meeste bn’ers, dit is eigenlijk toch wel erg. Jezelf ombouwen vanwege je werk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − 2 =