Schrijf en win een boek!

Liesbeth Woertman

Liesbeth Woertman

U heeft op deze website diverse columns gelezen. De blogs zijn door mij geschreven, maar ook door mijn studenten en Andreas Bouman. Het zijn columns die op een of andere manier te maken hebben met het ‘lichaamsbeeld’.Wilt u ook wel eens een column schrijven op deze website? Dat kan! Als het onderwerp past bij deze website (‘psychologie’, ‘uiterlijk’, ‘cosmetische chirurgie’, ‘schoonheid’), dan plaatsen we het graag!

Er zijn nog zoveel verhalen niet verteld!

Wanneer voelt u zich het mooist? Wat zijn ervaringen waardoor u zich vreemd voelt in uw lichaam? Welke plaats neemt het lichaam in uw zelfbeeld in? Of kies een interessante focus en verras ons. Tegendraadse meningen zijn zeer welkom, u hoeft het zeker niet met mij eens te zijn!

De beste columns publiceren we op deze site en voor de allerbeste column loven we een boek uit. De winnaar van het boek maken we 1 mei 2013 bekend, u heeft dus 6 weken voor het schrijven van uw blog. Mail uw column naar: info@datzijnmijnwoorden.nl Indien u foto’s, video’s of een linkje wilt toevoegen: graag!

Door: Liesbeth Woertman

Psychologie van het Uiterlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf × vier =