De eerste boekrecensies!

Recensie

Psychologie van het Uiterlijk is nog nauwelijks een week uit en nu zijn er bij bol.com al 2 recensies verschenen!

Niet onbelangrijk: het zijn zeer lovende recensies bovendien. Het vorige boek (Moeders Mooiste) van hoogleraar Liesbeth Woertman kreeg in een 10 jaar 5 recensies. Recensies zeggen de meeste mensen meer dan persberichten of beschrijvingen van de auteur. Het gaat om de mening van andere lezers, die zijn waardevoller, want vrij van reclame.

Wilt u ook een recensie-exemplaar? Voor een boekrecensie in krant, tijdschrift of website?  Bij de uitgever kunt u een recensie-exemplaar aanvragen. Hier volgen enkele zinnen uit de eerste recensie bij bol.com. “Ze informeert haar lezers over het ontstaan van ideaalbeelden, neemt stelling, daagt uit en toont hoe de ontmoeting met liefhebbende anderen ons een positiever beeld van onszelf kan geven.”

Ook de tweede recensie is positief. De recensent concludeert: “Dit boek kenmerkt zich door sterke theorie, krachtige teksten, mooie (persoonlijke) voorbeelden en een verrassend positieve invalshoek. Recente resultaten van wetenschappelijk onderzoek zijn op prettig leesbare wijze in de tekst geïntegreerd, wat het boek zowel vernieuwend als toegankelijk maakt.”

Het is erg leuk om te zien dat anderen genieten van het werk. Hopelijk verschijnen er dit jaar nog meer recensies, zodat potentiële lezers een goed beeld krijgen van wat ze van het boek kunnen verwachten.

 


Psychologie-van-het-Uiterlijk_2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 + zes =