Afscheid van 32 jaar werken aan de universiteit Utrecht

Aula academiegebouw

Beste (oud) collega’s, (oud) studenten, vrienden en bekenden

Woensdag 14 oktober is het zover en nemen we afscheid van Liesbeth Woertman. Jammer genoeg niet met honderden mensen in de aula van het academiegebouw. Er zijn maar 30 mensen aanwezig, zoals u gisteravond allemaal hebt kunnen horen, maar u wordt van harte uitgenodigd om het afscheid mee te kijken via de live stream. Heel wonderlijk gevoel dat ik pas sinds gisteravond weet, na de toespraak van Rutte, dat mijn afscheid vandaag door kan gaan omdat de maatregelen tegen het corona virus pas woensdag avond om 22.00 uur ingaan.

https://livestream.acsaudiovisual.com/afscheidLiesbethWoertman

https://livestream.acsaudiovisual.com/afscheidLiesbethWoertman

Wachtwoord: Langeveld

Je kijkt dus live mee, op hetzelfde tijdstip dat het afscheid plaatsvindt. Er kan niet terug gekeken worden.

Om 16:00 komen de genodigden binnen, om 16:15 zullen de praatjes starten tot ongeveer 17:30.

Leuk als u erbij kan zijn!

6 gedachten over “Afscheid van 32 jaar werken aan de universiteit Utrecht

 1. Zo trots op mijn studie-genoot! Wat een geweldige loopbaan, en een duidelijke visie waarin onze gedeelde achtergrond zo mooi naar voren komt. Proficiat! En ik verheug me op het volgende boek. Dank ook voor alles wat je RUU hebt gegeven.

 2. Net op tijd….kop thee naast mij.
  Een “plezierig” afscheid toegewenst met je dierbaren .
  En daarna…..geniet van je tijd en het bakken oa met de kleinkinderen..
  Zoals je ooit schreef….meewiegen met bloem en plant.

 3. Wat was ik er graag bij geweest en wat mooi dat het toch door heeft kunnen gaan, hetzij in aangepaste vorm. Een intiem, warm en bijzonder afscheid verdien je, maar tegelijkertijd had ik het je ook grootser gegund om te voelen hoeveel mensen je hebt geïnspireerd, begeleid, op een mooie manier hebt geraakt en wat voor belangrijke rol je hebt gespeeld in de ontwikkeling van velen. Voor mij was je een waar mentor en een mooi en bijzonder medenmens op een belangrijk moment in mijn leven. Hier ben ik je enorm dankbaar voor en ik voel blijdschap dat onze wegen zich hebben gekruist. Het ga je goed op het vervolg van jouw levenspad met alle nieuwe rollen die je ook daarin weer aan het ontdekken bent! Met plezier volg ik ook je nieuwe ervaringen.
  Wie weet tot ziens!
  Liefs Martijn van de Kerkhof

 4. Wat jammer voor de UU dat je afscheid hebt genomen. Ik vond jou een heel fijne leidinggevende in mijn tijd bij UCU. Bedankt voor destijds!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − 11 =