Symposium, basis voor herstel

Symposium, basis voor herstel

Symposium, basis voor herstel

door
22 22 mensen hebben dit evenement bekeken.

Dit is een foto in de prachtige tuin van het Dominicanerklooster in Huissen alwaar het symposium Ontmoeten, als basis voor herstel wordt gehouden. Tien jaar geleden hielden we op dezelfde plaats ons 1e symposium. De kapel voor de helft gevuld met werknemers in de GGZ en de andere helft met clienten, een unieke bijeekomst.

In 2014 werd het eerste, goed bezochte symposium georganiseerd en nu is het tijd voor een nieuw symposium om de balans op te maken en de inzichten en ervaringen van de afgelopen tien jaar naar buiten te brengen.

Ochtendprogramma o.a.
– Liesbeth Woertman, emerita hoogleraar psychologie aan de Universiteit Utrecht en schrijfster
– Floortje Scheepers, psychiater, afdelingshoofd en hoogleraar psychiatrie in het UMC Utrecht en wetenschappelijk directeur van kenniscentrum Phrenos
– Deelnemers van de herstelverhalen over hun ervaringen
– Muzikaal verhaal door Roos Blufpand, singersongwriter met een groot kloppend hart voor haar medemens en de wereld waarop ze leeft.

Middagprogramma
Mogelijkheid voor ontmoeting tijdens de lunch en de keuze uit verschillende workshops waaronder lichaam en spel en spelen met beelden en een installatie van Judka Theatermakers.

Ga naar de volgende URL om je te registreren voor dit evenement: https://www.kloosterhuissen.nl/programmas/muziek/programma.php?programmaID=1780 →

 

Datum en tijd

2024-03-07 @ 10:00 aan
2024-03-07 @ 17:00

Share With Friends