Kom je ook naar de inspiratiemiddag 30 juni ?

zomeraanbieding uitgeverij Ten Have

Sinds vandaag is het mogelijk om je in te schrijven voor de inspiratiemiddag rondom het verschijnen van Wie ben ik als niemand kijkt? Een andere kijk op schoonheid. De middag wordt gehouden in mijn geliefde klooster in Huisen zie bijgaande link  www.kloosterhuissen.nl/p/1690 waar je je kunt aanmelden.

Je wordt welkom geheten door de directeur van het klooster Aalt bakker en met pianomuziek van Barend Boot mijn geliefde.

Ik vind het heerlijk als we een volle zaal hebben waar je getuige kunt zijn van een live interview met mij door Annemiek Schrijver. Zij is een begenadigd interviewster die haar gast laat bloeien en dat doet ze iedere zondagmorgen op NPO 2 in haar programma de Verwondering.

Ook verheug ik me op de aanwezigheid van Ineke/Daniel van Mourik de ex partner van Andreas Burnier. Andreas Burnier is een van mijn rolmodellen die ik beschrijf in hoofdstuk 1. Van Mourik zal een inspirerend verhaal houden over de veelzijdige hoogleraar criminologe (de eerste in Nederland), de gender bender, de mystica, schrijfster, de dichteres, de theoretica, kortom de veelzijdige mens die een voorbeeld voor mij is: hoe te leven met al die paradoxen!

Een belangrijke lijn in het boek is de intergenerationele context waarin we leven. Zelf leef ik privé met vier generaties en ook in vele arbeidssituaties leven en werken we met meerdere generaties die allemaal opgegroeid zijn met een ander beeld en verwachtingen over wat oud is en wat vrouw zijn betekent. Ik heb mijn geliefde collega Christine Brinkgreve emeritus hoogleraar sociologie aan de Universiteit Utrecht gevraagd om een verhaal te houden over het relationele zelf en over het woord oud dat altijd naar een ander verwijst.

Ook tussendoor is er een muzikaal intermezzo.

Kortom wil je input om een andere kijk op oudere vrouwen te ontwikkelen, dan hoop ik je te zien op deze inspirerende middag, want we zullen het samen moeten doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien − twee =