diploma uitreiking

Vrijdag 27 september 2019 had ik mijn laatste diploma uitreiking. Hier zien jullie een tevreden Liesbeth terwijl de Janskerk langzaam leegloopt.

233 bachelor studenten psychologie kregen hun diploma uitgereikt omringd met hun familie, vrienden en andere dierbaren. De kerk zit dan stampvol met een wat nerveus geroezemoes. De kandidaten mogen voorin zitten, op alfabetische volgorde, zodat ze makkelijk een voor een naar voren kunnen komen. We organiseren deze uitreiking in twee sessies van ongeveer 115 studenten. Anders past het allemaal niet. We willen graag dat andere mensen kunnen getuigen van deze belangrijke gebeurtenis. Een goed team van ondersteuners bereidt dit altijd prima voor. Ik hoef alleen maar een warm praatje te houden en alles in goede banen te leiden met een grapje,

Ik was heel ontspannen en genoot van de intense blijdschap van alle kandidaten. Iedereen op haar of zijn manier mooi aangekleed. Veel jongens in pak met blote enkels en mooie schoenen. Meisjes vaak in zwart of rood van jumpsuits tot allerlei prachtige jurken of een enkeling in een korte broek. Veel hoge hakken. Maar allemaal met een stralend gezicht.

Deze foto is gemaakt door Cora terwijl de kerk al leegliep. De Janskerk is prachtig en in gebruik door studenten van allerlei richtingen en geloven en andere belangstellenden. Als je in de stad Utrecht bent loop er dan eens binnen.

Na een forse regenbui die goed te horen was op het dak, brak ineens de zon door. Daar stonden we omgeven door het licht. Het was goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − twee =