3 gratis recensie-exemplaren

Psychologie van het Uiterlijk

De website en het boek ‘Psychologie van het uiterlijk’ bestaan een paar maanden en ik voel me dankbaar. Dankbaar dat veel mensen hun ideeën, ervaringen en gedachten over het lichaamsbeeld met mij willen delen.

Middelbare scholieren die een profielwerkstuk schreven over schoonheidsidealen, hebben mij geïnterviewd.Studenten hebben een column geschreven. Met een paar studenten hebben we onderzoek gedaan naar sporters en hun lichaamsbeeld. De invloed van partners op het lichaamsbeeld is een onderzoek dat nog volop aan de gang is.

Openbare bibliotheken hebben boek opgenomen in hun collectie

bieb UtrechtDrie prachtige recensies zijn er verschenen op bol.com. Ik hoop dat nog meer mensen de moeite willen nemen, ook op andere sites, een recensie te schrijven.
Veel openbare bibliotheken hebben het boek nu in hun collectie opgenomen en daar ben ik erg blij mee. Openbare bibliotheken zijn fantastische plekken waar allerlei mensen samen komen. Je kunt er gratis kranten en tijdschriften lezen en gebruik maken van computers. Het lenen van boeken is gelukkig nog steeds zeer betaalbaar.

Gratis recensie-exemplaar beschikbaar

Wilt u graag meer weten over een onderwerp dat verwant is aan lichaamsbeeld of vindt u bepaalde onderwerpen onderbelicht, laat het ons weten. De column over blinden en hun lichaamsbeeld is ook tot stand gekomen, naar aanleiding van een lezersvraag

Overweegt u een recensie te schrijven? Stuur mij een berichtje, voor de eerste 3 beslissers heb ik nog een gratis exemplaar van mijn boek beschikbaar!

Door: Liesbeth Woertman

3 gedachten over “3 gratis recensie-exemplaren

  1. Het is een aansprekend thema…ik werk als gewichtsconsulente en verpleegkundige en merkt regelmatig hoe belangrijk het uiterlijk is, (vind dit zelf ook wel). Ben dus benieuwd naar de psychologie erachter. Ik schrijf ook weleens voor “not just any book” een recensie, en wil dit ook met alle plezier over dit boek doen on ruil voor een exemplaar….ik hoor het dan evt. wel. Met vriendelijke groet, Karin

  2. Beste Liesbeth,

    Als studentendecaan voer ik gesprekken met (voornamelijk vrouwelijke) studenten in de leeftijd van ongeveer 18 t/m 23 jaar. Het thema spreekt me daarom zeer aan. Ik weet niet of er nog een exemplaar beschikbaar is, maar ik zou graag bekijken hoe ik de materie in mijn gesprekken kan gebruiken om daar vervolgens een recensie over te schrijven.

    Ik hoor graag van u of er mogelijkheden zijn.

    Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

veertien + drie =